pátek 31. ledna 2014

Girls talk! part 2

Tak tady je ta další várka. Vím, některé jsou mázlé, ale mi se líbí, protože jsme na nich spolu. Takže omluvte kvalitku protentokráte a slibuju, že se příště polepšíme a nafotíme něco i za světla :) 

čtvrtek 30. ledna 2014

Girls talk !

Série fotek z večera u Národního, kdy jsme se konečně sešly s mou milou Peťou, abychom probraly všechno možné i nemožné a sedly do nedalekého Groove baru. Byla to taková ta klasicky holčičí akce, kdy jsem OPĚT nezavřela pusu a čas utíkal tááák rychle. Miluju tyhle dámské dýchanky, a proto je čas je provozovat častěji. Takže všechny mé milé, které teď čtete, už vymýšlejte data a místa ! A jak jste na tom vy? Potřebujete mít chlapa stále u sebe, nebo si odpočinout s holkama a zase se na NĚJ tešit?

PS: Peťku uvidíte v dalším postu :)

sobota 18. ledna 2014

Changes

Dnes ve znamení změn ! Těch na blogu si určitě všimnete, další změna je nový objektiv, se kterým plánujeme fotit příští příspěvky. No a jak už to tak v životě bývá, změny se konají i v soukromí :) Už nějaký ten měsíc mám hodně pozitivní mysl a neplánuji tuto vlnu ničím přeprušovat. A proto ! Buďte taky dobře naladěni, vše se pak daří lépe a zdá se snadnější ! Live long and prosper ! 

PS: Děkuji Martinkovi, že mi s blogem tak pomáhá a fotí fotky, jaké chci :)