čtvrtek 26. září 2013

Umbrella...

....ela... ela  Moje dvě nejlepší kamarádky za mnou přijely do Prahy a tak jsme se jak jinak musely nechat vyfotit, i když pršelo. Vlastně díky tomu fotky vypadají ještě lépe. V hlavních rolích Bára, Eva a Venda. Opět můžete sledovat moji průhlednou obsesi, ale lepší deštník neznám !

....ela ...ela My best friends visited me in Prague and we had to make some photoshooting, through the rainy weather. Due to raining photos look much better. Starring Bára Eva Venda. You can see my transparent obsession again, but I don´t know better umbrella !

středa 11. září 2013

Busy september


Nestíhám jako každé září, a tak jediná moje činnost kromě učení a práce je nákup jídla nebo výlet na poštu pro nějaký balíček z votočvohoz . Aspoň, že po cestě je takový hezký plot :) Jinak už i já (foxmaya) jsem na instagramu, jak je vám asi jasné z ikonky vpravo :) 

Prosecuting as every September, so only activities I do except studying and going to work are purchasing food or a trip to the post office for a package of votočvohoz. At least there is such a nice fence on the way to post office :) Otherwise, I (foxmaya) am on Instagram too - as it must be clear from the icon on the right :)