pondělí 27. května 2013

Anti-Crysis pack

 V Levných Knihách jsem narazila na antikrizový balíček, který jsem tam nemohla nechat, už z toho důvodu, že mi začíná zkouškové a já v tomhle období nedokážu zachovávat pozitivní mysl. A tak je dobře mít na očích pár věcí, které štěstí a pozitivní myšlení symbolizují.


In Cheap Books I ran into Anti-Crysis pack which I couldn't let there because my school exam period starts this time and I'm not able to think positive. It's always good to have few things that symbolize luck, happiness and positive thinking.

úterý 21. května 2013

Party hard

Pár fotek ze čtvrtka, kdy se otevíral nový klub Zephyr v centru. Večer byl skvělý a opět jsem se ujistila, že miluju Matěje Rupperta, obzvláště, když si svlékne košili :D. Monkey Business vůbec jsou pro mě jedna z nejstylovějších českých kapel a vidět je naživo je pokaždé zážitek. Vyrazila jsem s kamarádkou Péťou, která je velký módní fanoušek a nikdy jsem ji neviděla v něčem, co by jí neslušelo. A tak zase vypadala skvěle. Co nejdříve musíme vyrazit znovu, tyhle dámské jízdy si totiž opravdu užívám. Taky se občas potřebujete vyblbnout jen s dámským doprovodem?


Here are some photos from thursday - from opening party of the Zephyr club in city centre. The night was great and I assured myself that I love Matěj Ruppert - especially when he took off his shirt :D In my opinion Monkey Business are one of the most stylish czech music groups and it's always an experience to see their live performance. I went out with my friend Péťa who is a real fashion fan and I've never seen her in bad outfit. Her outfit was great again! We must repeat this journey as soon as possible because I really enjoy these ladies nights. Do you also occasionally need to go out with women's accompaniment?

pátek 17. května 2013

Hair post

Ne a ne se zbavit fialového nádechu na vlasech, který se měl smýt za nějakých dvacet umytí. Občas mám potřebu změny a tentokrát to opět odnesly vlasy, i když jen fialovým přelivem. Od svých patnácti let už jsem měla na vlasech kde co, ale vždy se ráda vracím k mé přirozené hnědé. Taky jsem učinila jednu změnu v oblasti péče o vlasy, začala jsem používat přírodní šampon bez silikonů a zdá se mi, že jsem vlasům ulehčila. Začínám teď víc a víc přemýšlet nad složením kosmetiky, kterou používám. A jak jste na tom vy? Nevadí vám chemie, nebo věříte v návrat k přírodě?


No! I simply cannot get rid of purple tint in my hair - it should have been gone after twenty shower-baths. Sometimes I have to change myself and this time the victim was my hair - again! Since I was 15 I tried almost everything but finally I always return to my natural brown colour. Also I made a decision in hair care - I started to use shampoo without silicons and I think that my hair are healthier now. I start to think about ingredients of cosmetics I use. And you? Are you OK with chemicals in cosmetics or do you believe in natural stuff?


středa 8. května 2013

Windy

Když jsem pouhým koutkem oka zahlédla její vzor, nemohla jsem odejít bez ní ! Znáte to? Ten nutkavý pocit, že bez toho či onoho kousku je další život nepředstavitelný? Někdy ale i tenhle šestý smysl zklame a já tu věc pak třeba nevezmu ani jednou na sebe. Tahle halenka je naštěstí opačný případ. Pevně věřím, že se někdy naučím ovládat své nákupní mánie. Dnes jsem to zkoušela v sekáči, ale věta, která zazněla z úst prodavačky vše zhatila. $$$Máme tady šťastnou půlhodinku, vše teď koupíte za třicet korun $$$ Očička se zaleskla, srdíčko zaplesalo a já můžu jít nafukovat skříň !

When I first saw the pattern I fell in love with it and I couldn't leave the shop without the blouse! You know the feeling, don't you? The compulsive feeling that life without this or that piece is unimaginable? But sometimes this "sixth sense" fails and I never wear that clothes. Luckily this blouse isn't that case. I strongly believe that I will teach myself to control my shopaholism. Today I really tried to control it in my favourite second hand but one sentece destroyed all my efforts. $$$ And now here we have our lucky half hour - Now you can buy every piece for 30 crowns! $$$ My eyes gleamed, it brought joy to my heart and now I must inflate my wardrobe to bigger and bigger dimensions!

pátek 3. května 2013

Spring fest

Pozdravy z Majálesu, který pro mě začal milovanými Wohnout, jejichž živá vystoupení opravdu můžu.
Vytáhla jsem svoji super rovnou čepici pořízenou opět v dětském oddělní H&M.
Nudle bez masem došly, musela jsem si dát s masem, vegetariánská maminka promine :)
I přes kapky deště byl Kryštof skvělý, Richard je pro mě svělý příklad renesanční osobnosti.

Say hello from Májáles (spring university fest). For me it started with my favourite group called Wohnout - I really love their live performances. 
I took my super-flat cap that I bought in children's H&M again. 
Chinese guys ran out of noodles without meat so I was forced to eat noodles with meat - hope my vegetarian mum will forgive me :)
And finally even it was raining the last performance of Kryštof was stunning, Richard is a great example of Renaissance person.