čtvrtek 21. února 2013

Mickey on my head

Taky už mě ta zima přestává bavit, a tak si ji zpříjemňuji barvami. Nemám nějaké hranice, co se nakupování týče, a proto na mě můžete vidět čepici z dětského oddělení H&M. Mám tak malou hlavu, že mi stačí velikost 4 až 8 let :D. Nebojím se zajít ani do pánského oddělení, alespoň mám zaručenou originalitu. A když už jsme u těch barev, s červenou rtěnkou se cítím dobře, ale z fotek mám pak pocit, že mi více sluší nahé nebo růžové rty. Co vy a barvy v zimě?

I don´t have bounderies in shopping and that´s why you can see beanie, which I bought in children´s department section? I have so small head, that size 4 to 8 years is enough for me :D I´m not afraid of shopping in men´s section, it´s guarantee of originality. Well ... and the colours? I feel good with red lipstick, but I change my opinion,when I looked photos. I prefer nude or pink colour on my lips. And what´s your opinion on colours in winter?

sobota 9. února 2013

Next H&M is here!

Taky nechápete, jak se tyhle firmy můžou uživit, když mají po Praze už x prodejen a otevírají další a další v době ne-příznivé? Další prodejna H&M přibude na Andělu a já už poslala životopis, abych zjistila, jaké má tak velká firma podmínky pro zaměstnance a případně se připojila k jejich týmu. Sleva se přece vždycky hodí :D Ani nevím, kde jinde než v obchodě s oblečením bych měla jako student pracovat. Vždyť já tak ráda plavu v hadrech jako strýček Skrblík ve svých penězích a oni mi za to ještě zaplatí! Jaká je vaše vysněná pracovní pozice?

I don´t understand the way how this big companies can get by because they already have X other branches all over the city and they open one after another in this inconvinient time of crisis? Another H&M branch will be opened soon at famous prague quarter called Angel and I´ve already sent my CV to find out working conditions in this big international companies. Perhaps I will join their team. Staff benefits like discounts are always welcomed :D Honestly I can´t figure out any better student job than working in clothing store. I love swimming in clothes like Scroodge McDuck in his coins and they will reward me for it! And what is yours dream job?


pátek 8. února 2013

Good combination

Dnes příspěvek o tom, jak mě baví kombinovat starší vintage kousky s novými a to samé se mi líbí v oblasti bytového designu. Jako u nás doma, dřív jsem naprosto neocenila starožitný nábytek a spoustu starých knih a lásku mé maminky k vetešárnám. Já ještě svoje bydlení nezařizuji, ale až se tak stane, tuším, že geny se projeví na plné čáře. K favoritům v doplňcích a věcech, bez kterých nemůžu žít, je samozřejmě Ikea. Tentokrát jsem potřebovala sítko, do kterého bych dala zázvor , aby se jen tak nepovaloval v konvici a taky klasické struhadlo. Už mi na něm visí náušnice a ostatní cingrlátka, to Vám ale ukážu v příspěvku o mém kolejním pokoji :) Máte taky rádi staro-novou kombinaci?

Today´s post is about how I enjoy combination of new and vintage pieces and I like the same style in home design. Earlier I didn´t appreciate antiquarian furniture and lot of old books at home and my Mum´s passion for antique shops. I´m not in this proccess of furnishing my house right now, but one day it will be actual and I think that my genes will show up totally. My favourite shop with house decorations and things which Ican´t live without is Ikea. Today I needed sifter which I can fill with ginger and put it to tea jug. And the second thing was grater. It is full of earrings and other jewelry. I will show it in the dorm room post :) Do you like the old-new combination too?

středa 6. února 2013

Like a nerd

Někdy nemám náladu a čas stínovat si oči, dělat linky a tak si jen zvýrazním obočí, namaluju nahou pusu a vyrážím. Dneska jsem přidala brýle a vintage look a vypadám jako pořádný nerd, v rámci prokrastinace tak tedy aspon vypadám :) Taky jsem si nechala udělat zlatý prstýnek se zirkonem, líbí se Vám tak výrazné šperky ?

Sometimes I do not feel like doing eye make up, so I just highlight my eyebrow, make up nude lips and I go out. Today I added glasses and vintage look and I looked like real nerd, in the middle of procrastination I ONLY looked like nerd :) And I had gold ring with zircon made by goldsmith. Do you like significant jewels?