středa 30. ledna 2013

Eccentric

Vyšla jsem si v nové čepici a hned jsem byla středem pozornosti. Baví mě, když se lidé dívají, otáčejí, šuškají. Jen se pořád divím, že ani v Praze nejsou lidé na extravaganci zvyklí. A já naopak už jiná být neumím, nemám zájem vypadat jako všichni. Moje šéfová mi řekla, že jsem kontroverzní...vlastně jsem se ani neurazila, potěšilo mě, že jsem jedinečná a nezapadám úplně všude :) Lišíte se rádi ?

I went out in new cap and I was immediately in center of attention. I enjoy when people watch me, turn over  and whisper. I only wonder, that people in Prague aren´t used to extravagance. I am eccentric and I don't want to be ordinary. My boss told me, that I'm controvesial... Actually it didn't insult me, I was very pleased that I'm uniqe and don't fit anywhere :) Do you like to be different?


pondělí 28. ledna 2013

Glassy look

Naprosto zbožňuji lesklé a průhledné věci, tenhle outfit je tak studený jako dnešní den, který jsem opět využila k nakupování. Takže se můžete těšit na dvě nové čepice, šálu a pásek :) Jsem teď ale trošku ve finanční tísni a chtělo by to novou práci. Nějaký tip ?

I really love glossy and transparent things, this outfit is as cold as today´s weather, which I used for shopping again. You can look forward to two new caps, scarf and a belt :) My financial situation is not so good and I desperately need new job. Any ideas ?


sobota 19. ledna 2013

Vintage shops

Miluju nakupování! Miluju nakupování v sekáčích a vintage obchůdcích! Pět z osmi věcí dnešního outfitu je právě ze second handu, kam chodím vlastně nejčastěji nakupovat. Baví mě, že pokaždé ulovím jedinečný kousek. A co vy, máte rádi vintage styl ?

I love shopping! I love shopping in second hand and vintage shops! Five from eight parts of today´s outfit are from second hand, where I go shopping most often. I enjoy, that everytime I hunt unique piece. And you guys, do you like vintage style ?